ZSŰRIELNÖK

PISTYUR VERONIKA

A LogMeIn, a Prezi és a Ustream által alapított non-profit szervezet, a Bridge Budapest egyik megálmodója, társalapítója és ügyvezetője. Fehér Gyulával 2019-ben befektető céget indított, Oktogon Ventures néven, 8 országban, korai fázisú technológiai cégekbe fektetnek. Eredetileg rendező, kulturális és vizuális antropológus, külügyi szakértő. Korábban saját produkciós irodát és kommunikációs ügynökséget vezetett. Mentorált startupokat a Kitchen Budapestben, a Design Terminál startup programjában, a Magyar Templeton Programban és a Telenor Accelerate Programjában. A Filmművészeti Egyetem oktatója. 2016-ben megkapta a Central European Startup Awards Legbefolyásosabb nő kategóriájának díját. 2019-ben pedig a Forbes beválogatta a Legbefolyásosabb magyar nők listájára. A Startup Hungary kuratóriumának tagja.

ZSŰRI TAGOK

Ágoston László

Service design szakember

Éberling Judit

Vodafone Business Kis- és középvállalati marketing és értékesítési igazgatója

2017 februárjában csatlakozott a Vodafone üzleti ügyfeleket kezelő üzletágához és vezeti a Kis- és középvállalkozásokért felelős marketing és értékesítési területet. Több mint 25 éve a távközlési iparágban dolgozik, szakmai tapasztalatát vezetékes és mobil cégeknél szerezte, megismerve a lakossági és üzleti piacok sajátosságait, valamint piacvezető és trónkövetelő cégek kihívásait egyaránt. A folyamatosan változó piaci körülmények közt kiemelten fontos számára a magyar kkv-k telekommunikációs és digitális szolgáltatásokkal való kiszolgálása.

HALÁCSY PÉTER

a Prezi alapítója

Papp Gábor

Marketing és üzletfejlesztési szakember

Nemzetközi kiállítás-szervezőként kezdte a pályafutását, majd sok éven keresztül full-service reklámügynökségeknél - Ogilvy, Publicis, Edison - felelt hazai és worldwide brandek komunikációjáért. Következett a média, ahol nyomtatott és elektronikus, majd digitális médiaplatformok építésében és fejlesztésében vett részt -> az Est Média Csoport, Viasat3 és Viasat6, Ringer - Blikk és Nemzeti Sport Divíziók. Az utóbbi 5 évben e-commerce tevékenység ügyvezetése és nemzetközi bevezetésének előkészítése volt a feladata. Szakterülete a média és a sport.

SOÓS GERGELY

Online szakember és online befektető

Székely András

KPMG

A működési kiválóság és az üzletfejlesztés területén tapasztalt szakember, jelenleg a KPMG management tanácsadási területén dolgozik. Folyamat- és üzletfejlesztés, innováció, szervezetfejlesztés a fő szakterületei. Korábban elsősorban a pénzügyi szektorban (Raiffeisen, CIB, Provident) szerzett szakértői és vezetői tapasztalatokat. Hobbija a családi vállalkozások és azok speciális igényei, lehetőségei. Csapatával korábban elnyerte a Mastercard Év bankja díjat, tavaly a KPMG tanácsadási területének Powered by You - Excellence Award díját.

Vándor Ágnes

a Kreatívot kiadó PPH Media ügyvezetője

Ágnes mérnök-közgazdászként a gyógyszeriparban kezdett dolgozni a Richterben nemzetközi kapcsolatok majd az MSD-ben marketing területen. A médiába az orvosi lapok kapcsán került, ahol a kiadó bővülésekor 2007-től a Kreatív Csoport vezetője lett. 2010 óta a legnagyobb hazai szaklapkiadó, a PPH Media ügyvezetőjeként szakmai médiumok napi online és havi print megjelenéseiért, valamit évi 50-60 szakmai versenyért és rendezvényért felel az FMCG, turisztikai, ipari-mérnöki, orvosi szektorokban, a kommunikációs szakmában és a dohányipar trade terültén. A PPH évről évre jobb üzleti eredményeket ér el többek között a kiadói tevékenység szélesítésének, a sokrétű termékfejlesztésnek, a portfólióban rejlő szinergiák kihasználásának és a remek csapatnak köszönhetően.