Köszönjük a pályázatokat, ide kattintva, videón megtekinthetőek a zsűri által kiválasztott nyertesek.

Gratulálunk a fődíjasnak:
a Családi turisztikai vállalkozásból babakocsi mosoda: így született a Flora MiniWash
pályázatért a Lottirose Kft.-nek, akik egy Lenovo Ideapad laptopot, business coaching szolgáltatást és 100.000 Forint értékben szabadon választható kurzust nyertek az Udemy.com oldalán!

Gratulálunk!

 


 

Az elmúlt hónapok megmutatták, hogy a holnap sokszor kiszámíthatatlan kihívásokat tartogat. Sokan vannak, akik ebben a teljesen új helyzetben is tudtak változtatni. Készen álltak akkor, amikor gyorsan kellett lépni.

A Ready pályázatra várjuk minden olyan vállalkozás és vállalat nevezését, akik az elmúlt hónapokban egy újító ötlettel túlléptek az akadályokon. Mondja el Ön is, hogyan fordították sikerre a kialakult helyzetet és inspiráljon más vállalkozásokat is hogy Ready-vé váljanak!

A pályázat célja

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

 

 

A nevezés feltételei

Az üzleti kategóriákba nevezhet minden Magyarországon tevékenykedő vállalkozás és vállalat, amely 2020. március 16. után, a járványhoz kapcsolódóan valamilyen új terméket vagy szolgáltatást vezetett be, fejlesztett meglévő termékein és szolgáltatásain, valamilyen digitális fejlesztést valósított meg, új célcsoportot szólított meg vagy új vállalati együttműködést alakított ki. A nevezés díjmentes minden pályázó számára

Bírálási szempontok

A pályamunkák értékelésénél a szakmai zsűri figyelembe veszi a nevezett megoldás:

•    eredetiségét, kreativitását,
•    újszerű üzleti vonatkozását és eredményét,
•    a kivitelezés minőségét,
•    és hogy mennyire felel meg a célcsoport elvárásainak.

Díjazás

A zsűri minden kategóriában kioszthat arany, ezüst és bronz díjat. A zsűri kategóriánként külön értékeli a 100 fő alatti vállalkozások és a 100 főnél nagyobb létszámmal rendelkező vállalatok pályázatait. A zsűrinek belátása szerint, jogában áll egy adott kategóriában több győztest is kiválasztani, esetleg egyáltalán nem választani győztest, vagy csak ezüst és bronz díjakat osztani.

A kis- és középvállalkozások fejlődésének támogatására, a zsűri 1 fődíjat is kioszt a 100 fő alatti létszámmal rendelkező pályázók között. A zsűri a pályázati kategóriától függetlenül, az összes pályázat közül választja ki a legjobbnak ítélt pályázatot.

A fődíj kis- és középvállalkozások számára

•    Lenovo Ideapad Flex 5 14IIL05 laptop (további specifikációk: Win10, 14", i5, 8GB, 256GB SSD, Touch)

•    Bruttó 600 000 Ft értékű business coaching szolgáltatás 
•    A nyertes által szabadon választott online kurzusok bruttó 100 000 Ft értékben a Udemy.com oldalán

A pályázat menetéről, feltételeiről minden információt megtalál a Pályázati kiírásban.