A te sztoridat is várjuk a Ready pályázatra! Írd meg, milyen kihívásokkal néztél szembe, hogyan álltál készen és fordítottad sikerre a járvány időszakát!

Az értékelés menete:

Első kör: online értékelés.
A Vodafone által delegált szakmai csapat (melynek nem tagjai a zsűritagok) pontozza a pályázatokat 1-től 10-ig terjedő skálán. Az így kapott pontszámok átlaga alapján határozzuk meg a shortlistet, amelyen legfeljebb 10 pályázat szerepelhet.

Második kör:
A döntőbe jutott alkotásokból személyes – járványügyi szabályozástól függően online - zsűrizésen választja ki a zsűri a nyerteseket. 

Ismerd meg a zsűrit!

 

Juhász Péter

Vodafone márkaigazgató

Mit keresek a pályázatokban? Az agilitást. „Legyen szó egyénről vagy cégekről, az agilitás nélkülözhetetlen, ha talpon szeretnénk maradni az életben. A hirtelen és sok esetben előre nem kiszámítható változások közepette nem elég csupán gyorsan reagálni, tudni kell összpontosítani a céljainkra, és felismerni az elénk táruló lehetőségeket. Gyors reagálás, rugalmaság, alkalmazkodókészség, merészség, akaraterő, vállalkozószellem, céltudatosság – ezeket az értékeket keresem a pályázatokban.”

SZIGETI PÉTER

A 24.hu digitális lapigazgatója

Mit keresek a pályázatokban? A sztorit. „Az utóbbi időszak ismét bizonyította, hogy a leghihetetlenebb történeteket mégis csak az élet írja. Én pedig pont ezeket keresem a pályázatokban. Azoknak a hétköznapi hősöknek a sztorijait, amiket még nem meséltek el. Legyen az bármilyen – hihetetlen, meghökkentő, lenyűgöző, inspiráló, tanulságos, tragikus, komikus vagy akár tragikomikus – a lényeg, hogy inspiráljon. Különleges, egyedi, személyes sztori, ami másoknak is tanulságos lehet!”

Vándor Ágnes

A Kreatívot kiadó PPH Media ügyvezetője

Mit keresek a pályázatokban? A megoldást. "A kialakult helyzet mindenki életére hatással volt, és mindenkit másképp érintett. Az emberek viszont példátlan gyorsasággal és rendkívüli kreativitással reagáltak a megváltozott körülményekre. Ez a hozzáállás igazán példaértékű. Épp ezért a következő értékeket keresem a pályázatokban: kreativitás, megoldásorientált gondolkodásmód és újszerű, újító ötletek."